Δεν υπάρχει ανάγκη για ναούς, δεν υπάρχει ανάγκη για περίπλοκες φιλοσοφίες. Ο εγκέφαλος και η καρδιά μου είναι οι ναοί μου, η καλοσύνη είναι η φιλοσοφία μου

Σωκράτης

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ο απόλυτος οδηγός του νέου φοιτητή!



 Είσαι νέος στην σχολή σου;

 Μόλις τελείωσες το λύκειο και έρχεσαι ενθουσιασμένος να εγγραφείς στην σχολή σου ; 

Αν ναι ,τότε αυτό είναι το απόλυτο εγχειρίδιο του νέου φοιτητή. Το εγχειρίδιο που θα πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου!

Τώρα με κάθε αγορά του εγχειριδίου προσφέρουμε ένα χτυπητήρι για φραπέ και το 2ο dvd της Τζούλιας (για να ανέβει η τιμή)!


















ΔΑΠ : Λοιπόν μεγάλε ελπίζω να μην έρχεσαι από δύσκολη νύχτα γιατί εδώ θα τα βρεις σκούρα. Είναι οι καλύτεροι στον προσηλυτισμό. Είναι κάτι σαν τον Μέσι των εγγραφών. Κινούνται με ταχύτητα που ακόμα και ο Μπολτ ζηλεύει, ελίσσονται με δεξιότητες παίκτη ράγκμπυ. Σε αντίθεση με τους παρακάτω ερασιτέχνες, οι Δαπίτες δεν είναι low budget και χρησιμοποιούν κυάλια με ανιχνευτές θερμότητας για να μην τους ξεφύγει κανείς. Επίσης είναι άξιο αναφοράς το ότι αν καταφέρουν να σου μιλήσουν τελείωσαν όλα. Τους έχεις ήδη δώσει τον αριθμό σου κι ας μην το ξέρεις. Θα ήταν καλό να μην φτάσεις σε αυτό το σημείο.

 Θα τους ξεχωρίσεις από τα μπλε αυτοκόλλητα κονκάρδες ή από το ΄΄ και α και ου΄΄ που μπορεί να τους ξεφεύγει μεταξύ προτάσεων.


ΠΑΣΠ: Είναι οι wannabes Δαπίτες με άλλα χρώματα και άλλες πολιτικές πεποιθήσεις ( η έτσι νομίζουν). Θα τους δεις κάπου στο βάθος να προσπαθούν να τραβήξουν το βλέμμα σου. Ίσως αποδειχτούν το ίδιο ενοχλητικοί με τους πάνω διότι είναι λιγότεροι. Εύχομαι μια μέρα να τους μοιάσουν.

Θα τους ξεχωρίσεις από το σοσιαλιστικό στήσιμο του κορμιού και από τα πράσινα διακριτικά.


ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ: Εδώ θα βγάλω πίκρα. Γιατί ρε παιδιά γιατί; Αφού κοντά είμαστε τα χρώματα τι τα θέλετε; Στο θέμα μας τώρα, θα σου κάνουν εντύπωση διότι είναι οι πιο προστατευτικοί όσο αφορά το θήραμα εεεεε μελλοντικό μέλος του κόμματος. Είναι κάθετοι και έχουν λογοδιάρροια.


 Θα τους ξεχωρίσεις από τα γένια και τις φωνές που κράζουν την ΕΕ και την Αμερική εκεί που όλοι αράζουν και απολαμβάνουν τον καφέ τους.


ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ: Σίγουρα το σχολείο σου δεν ήταν τόσο μεγάλο εκτός και αν ήταν η βίλα του Χέφνερ ή το Χόγκουαρτς. Προσανατολίσου στην τύχη δεν χάνεις τίποτα. Ίσως να κερδίσεις και κανέναν φίλο.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ:  Χαχαχαχαχαχαχα μην ρωτάς θα μάθεις από μόνος σου.

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ : -

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ : Όλα εξαρτώνται από σένα ή τους καλούς σου φίλους. Σημειώσεις ως δια μαγείας δεν βρίσκονται. (αν και το πίστευα στο πρώτο έτος)



Καλή επιτυχία μα, θυμήσου δεν είσαι μόνος σου. (γραφειοκρατία ,κομματοκρατία και καρεκλοκένταυροι θα είναι συνέχεια δίπλα σου αυτά τα ν+2 σου).





*Το παρών άρθρο ίσως να έχει σκοπό να φερθεί ανάγωγα προς διάφορες πολιτικές ομάδες. 





Εις το επανιδείν,
Inkognitos

2 σχόλια: