Δεν υπάρχει ανάγκη για ναούς, δεν υπάρχει ανάγκη για περίπλοκες φιλοσοφίες. Ο εγκέφαλος και η καρδιά μου είναι οι ναοί μου, η καλοσύνη είναι η φιλοσοφία μου

Σωκράτης

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Διαδηλωτές κράζουν Αναρχικούς!


Στο βίδεο βλέπουμε διάφορους διαδηλωτές - αγανακτισμένους να κράζουν διάφορους κουκουλοφόρους. Κι ενώ χρησιμοποιούν λογικά επιχειρήματα (τσογλάνια,καθίκια,αλήτες φύγετε αίσχος κλπ) φαίνεται ότι δεν έχουν πάει ποτέ σε διαδήλωση πριν το Μνημόνιο και τώρα που αποφάσισαν να πάνε θέλουν όλοι να συμπεριφέρονται όπως αυτοί.Κράζουν δηλαδή όλους όσους μπορεί να πηγαίνουν σε πορείες χρόνια ενώ εκείνοι ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.








Λοιπόν πούστη αγανακτισμένε η χώρα έφτασε σε αυτό το σημείο μόνο και μόνο επειδή έκανες μαλακίες τόσα χρόνια για να είσαι βολεμένος.Δεν σου δίνω κανένα δικαίωμα να μου πεις τι να κάνω.Τρώω τα σκατά απ' τις μαλακίες σου τόσα χρόνια.Μου γάμησες το μέλλον,γι αυτό τώρα ή πάρε το μέρος της γαμημένης Νεολαίας ή Αντε Γαμήσου και κάτσε σπίτι σου.Δεν θα μου μάθεις εσύ ο ανίδεος τι είναι καλό για μένα ή πως να επαναστατήσω(ειρηνικά???).Έμαθα τι σκατά είσαι και ευχαριστώ αλλά σε γράφω στα αρχίδια μου!Καλό αγώνα!


Katestrammeni Nioti

9 σχόλια:

  1. united we stand, devited we fall, η αλλιως, διαρει και βασιλευε. Τελεια το πας το σχεδιο τους. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν είσαι ασφαλίτης και νομίζεις ότι χτυπάς το σύστημα με πέτρες και μολότοφ, είσαι άμυαλος. Όμως ότι κι αν είσαι, το μόνο που κάνεις είναι να τους δίνεις αφορμές για να διαλύσουν πορείες, να διασπάσουν τον κόσμο και να βρουν άλλοθι για τις αποτυχίες τους. Αλλά δεν μπορεί να μη το βλέπεις αυτό. Αρα μάλλον είσαι παρακρατικός υπάλληλος. άξιος ο μισθός σου και ωραίο το site που σκαρώσατε. Πρέπει να σας πόνεσε το πάμε ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε ανώνυμε απλά να σε ενημερώσω ότι ο καθένας στο blog αυτό εκφράζει τις δικές του απόψεις απόλυτα προσωπικές που δεν εκφράζουν απαραίτητα όλους τους συνεργάτες αυτού του blogspot. Δεν δίνουμε κάποια κατεύθυνση .Σε μερικά συμφωνούμε σε μερικά διαφωνούμε.Κάθε σχόλιο , αντιπαράθεση και έκφραση διαφορεικών απόψεων ειναι ευπρόσδεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε πες μου μία επιτυχία που κατάφεραν τόσο καιρό με τις ειρηνικές πορείες τους...καμία.Το ΠΑΜΕ πόνεσε απ' την άποψη ότι άφησε ανενόχλητους τους βουλευτές να πάρουν ακόμη πιο δραστικά μέτρα ώστε να φάμε ακόμη μεγαλύτερη πούτσα στον κώλο και αυτό δεν επηρεάζει μόνο εμένα αλλά και εσένα.Και θα στο πω ξανά δεν δέχομαι να μου πει κανείς μαλάκας που τόσα χρόνια έβλεπε όλους αυτούς να μας καταστρέφουν χωρίς να αντιδράει, να μου πει πως θα δράσω!Καλύτερα να καθίσει σπίτι,εξάλλου ξέρω ότι και στις επόμενες εκλογές αυτοί θα είναι οι ίδιοι που θα ψηφίσουν ΝΔ.Η Ιστορία αποδεικνύει εδώ και πολλά χρόνια ότι ο μέσος Έλληνας αστός είναι τέρμα ηλίθιος και λυπάμαι δεν μπορώ να ταχτώ με το μέρος του.Με Πέτρες και μολότοφ θα την ρίξω την κυβέρνηση και όχι με ηλίθιες συγκεντρώσεις που καταλήγουν σε γλέντια ή με μούτζες!Έχουμε Πόλεμο αν δεν το κατάλαβες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ανήκω στους Ανθρώπους που βγαίνουν στον Δρόμο μόνο όταν τους τελειώσουν τα λεφτά κατάλαβες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτυχία? καμία απολύτως

    ο μέσος Έλληνας είναι ηλίθιος, όπως και ήταν βολεμένος, τώρα εξ ανάγκης αλλάζει, δώσε του χρόνο να βγάλει αρχίδια και δε θα χρειαστείς μολότοφ για να πάρεις τη βουλή, τώρα δεν μπορείς και όχι λόγο πάμε βέβαια. Δεν πέφτουν εύκολα οι κυβερνήσεις και οι κουκούλα ούτε τις τρομάζει ούτε καν τις ενοχλεί το αντίθετο.

    Και μιας και είσαι επαναστάτης, τι έχεις να πεις για την περίεργη σχέση κουκουλοφόρων ματ.
    Και αλήθεια γιατί μπαινοβγαίνετε στα κρατητήρια αν ήσασταν απειλή δεν θα σας κρατούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε δεν υπάρχει καμία θεωρία συνομοσίας πίσω από το μπλογκ . Από την περιγραφή μπορείς να καταλάβεις πως είμαστε τρία διαφορετικά άτομα που φυσικό είναι να έχουμε διαφορετικές απόψεις. Στο συγκεκριμένο θέμα διαφωνείς με την κατεστραμμένη νιότη όπως και εγώ αλλά δεν υπάρχει θέμα προπαγάνδας. Καλά είναι τέτοια σχόλια να τα κρατάς για εσένα και να μην μειώνεις την προσπάθεια μας με συκοφαντίες. Για την πρώτη παράγραφο της τελευταίας σου απάντησης +1 και για τις δύο τελευταίες ερωτήσεις θέλω να ακούσω και εγώ την απάντηση του.

    One love +1 του τα λέω συνέχεια αλλά δεν ακούει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συγνώμη για τη συνομωσιολογική προσέγγιση. Ο εκνευρισμός με το μετρημένο λόγο δεν πάνε μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η λέξη κουκουλοφόρος είναι τέρμα γενική έννοια.Και η γιαγιά μου φοράει κουκούλα...Αυτό σημαίνει πως πίσω απ τις κουκούλες δεν κρύβονται μόνο αναρχικοί...Αυτοί που λες έχουν περίεργη σχέση με τα Ματ είναι προφανώς οι ασφαλίτες και είναι τα ίδια καθίκια που πάνε και γαμάνε τις περισσότερες πορείες και ευθύνονται και για τις περισσότερες συλλήψεις...Όσο για τις συλλήψεις που λες...τι να σου πω αν δεν υπάρχουν βαριές κατηγορίες πως να σε κρατήσουν?Απλά όταν δεν γνωρίζεις πως είναι αυτά τα πράματα από μέσα είναι πιο δύσκολο να αντιληφθείς τα διαφορετικά άτομα που φοράνε κουκούλες.Αλλά έλεος πια είναι τέρμα ηλίθιο να πιστεύουν άνθρωποι ότι αναρχικοί και αστυνομία/κυβέρνηση κτλ συνεργάζονται.Το ότι όλοι φοράνε κουκούλες δεν σημαίνει ότι είναι και το ίδιο πράγμα.Εξάλλου δεν είναι και λίγες οι φορές που πιάνονται ασφαλίτες μέσα σε πορείες αναρχικών και τρώνε το ξύλο της ζωής τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή