Δεν υπάρχει ανάγκη για ναούς, δεν υπάρχει ανάγκη για περίπλοκες φιλοσοφίες. Ο εγκέφαλος και η καρδιά μου είναι οι ναοί μου, η καλοσύνη είναι η φιλοσοφία μου

Σωκράτης

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ-DEBTOCRACY

Το άρθρο αυτό αφορά στο μείζον επίκαιρο ζήτημα που λέγεται ΚΡΙΣΗ, με αφορμή ένα νέο ντοκυμαντέρ ελληνικής παραγωγής στην όποια συνέβαλαν εθελοντικά ο απλός κόσμος για να καλυφθούν τα λειτουργικά του κόστη.

Ουσιαστικά ο θεατής δηλαδή αποτέλεσε τον παραγωγό σε μία προσπάθεια ενημέρωσης του ελληνικού λαού για το τι πραγματικά συμβαίνει με την ελληνική οικονομική κρίση και το τι μπορεί να αλλάξει και πώς;

Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο το χρέος αυτό και η εξαθλίωση που βιώνουμε και θα βιώσουμε σε πολύ πιο τραγικό βαθμό (αν δεν αντιδράσουμε) ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ.
Παρόλα αυτά μέσω μιας τεράστιας προπαγάνδισης τραγελαφικών επιχειρημάτων προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό που φταίει είναι το DNA μας. Η τεμπελιά , η ανευθυνότητα και η διαφθορά βρίσκεται στο γενετικό υλικό όσων γεννιούνται εντός των ελληνικών συνόρων . ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ και μας έχουν κάνει να φάμε το παραμύθι τους και να κατηγορούμε τους εαυτούς μας για ότι συμβαίνει σήμερα σε αυτή την χώρα.

Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι και η αλήθεια τους απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα.

Το παρακάτω ντοκυμαντέρ ονομάζεται ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ (DEBTOCRACY), δίνει μία εικόνα της κατάστασης και θίγει το θέμα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ εντός και εκτός των συνόρων , δίνοντας μία ιδέα για το τι συνέβει σε κάποιες άλλες χώρες ποιες ήταν οι ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ και ποιες οι ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ των άλλων λαών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου