Δεν υπάρχει ανάγκη για ναούς, δεν υπάρχει ανάγκη για περίπλοκες φιλοσοφίες. Ο εγκέφαλος και η καρδιά μου είναι οι ναοί μου, η καλοσύνη είναι η φιλοσοφία μου

Σωκράτης

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Που βαδίζουμε κύριοι ;

Είσαι ΠΑΟΚ ; Είσαι Άρης ; Υποστηρίζεις με ιδιαίτερο ζήλο κάποια ελληνική ομάδα και δίνεις τα λεφτά σου σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο ; Αν ναι τότε είσαι κορόιδο!

Γιατί ; Πολύ απλά επειδή φανατίζεσαι και καυγαδίζεις για τους 11 αμφίβόλου ποιότητας μαντράχαλους που τα παίρνουν (αν) χοντρά αν και γνωρίζεις εξ αρχής το αποτέλεσμα!

- Μα τι λες ρε μαλάκα Inkognite,το ελληνικό πρωτάθλημα είναι γεμάτο εκπλήξεις.
- Πάντως εμένα μου μοιάζει πολύ με τις νομαρχιακές εκλογές Θεσσαλονίκης.

Ο Έλληνας οπαδός γίνεται κάπως έτσι όταν βλέπει ή συζητάει για μπάλα...





Σίγουρα ενώ διαφωνείς με έναν φίλο έχεις πιάσει τον εαυτό σου να προσπαθεί να σε πείσει ότι το οφθαλμοφανέστατο offside δεν ήταν τελικά ή ότι το πέναλτι που πήρε η ομάδα σου ήταν πεντακάθαρο παρόλο που ο παικταράς σου από την Ταζμανία λατρεύει τις καταδύσεις.

ΤΙΙΙΙΙΙΙ ; Θα έρθουν αυτοί να παίξουν εδώ μέσα ; 



Ας έρθουν...ας τολμήσουν να παίξουν , ας τολμήσουν να βάλουν γκολ, δεν θα φύγουν ζωντανοί από εδώ. Τι νομίζουν ότι είμαστε τίποτα φλώροι ; Θα τους κάψουμε ζωντανούς!

Ουσιαστικά ο αθλητισμός έχει χάσει το νόημα του. Ο σκοπός του είναι να ψυχαγωγεί και όχι να σε βγάζει εκτός εαυτού γιατί ήρθε ο διορισμένος ρέφερι στο "σπίτι" σου και σε έσφαξε.

Έχουμε γεμίσει παράγοντες που παρουσιάζονται ως σωτήρες οι οποίοι με κάθε αγορά παίκτη βγάζουν και μια μεζονέτα εις βάρος των συλλόγων.

Το ποδόσφαιρο θα καθαρίσει μόνο όταν φύγουν οι "θείοι" και οι επαγγελματίες οπαδοί, αυτοί δηλαδή που σπάνε ,βαράνε,αυτοί που σε κάνουν να σκέφτεσαι ότι τα ορκ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών είναι πιο πολιτισμένα και οι ίδιοι που στην πραγματικότητα δεν αγαπάνε την ομάδα τους ,δεν ξέρουν καν πόσο είναι το σκορ και αμφιβάλλω αν ξέρουν πάνω από 2 παίκτες της ομάδας.

Ο ελληνικός αθλητισμός πεθαίνει, θα του κάνεις ευθανασία ή θα τον αφήσεις να τυραννιέται ; 

The choice is yours

Εις το επανιδείν,
 Inkognitos

2 σχόλια:

  1. mia frasi mono. oxi epagkelmatikos athlismos...MONO ERASITEXNIKOS..mono tote to apolamvanoun oloi k apotelei ena athwo tropo diaskedasis kai athlisis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα όμως δεν είναι περίεργο το ότι το μοντέλο του επαγγελματικού αθλητισμού λειτουργεί άψογα σε άλλες χώρες ? Δεν αναφέρομαι μόνο σε Αγγλία, Ιταλία κτλ αλλά και σε άλλες χώρες με αξιόλογα πρωταθλήματα χωρίς να ξοδεύονται προκλητικά μεγάλα ποσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή