Δεν υπάρχει ανάγκη για ναούς, δεν υπάρχει ανάγκη για περίπλοκες φιλοσοφίες. Ο εγκέφαλος και η καρδιά μου είναι οι ναοί μου, η καλοσύνη είναι η φιλοσοφία μου

Σωκράτης

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ...

Λιγο πολυ αυτο που γινεται σημερα στη Λιβυη το ειδαμε και σε αλλες περιπτωσεις στο παρελθον (Αφγανισταν, Ιρακ..) ..Βεβαια παντα υπαρχουν καποιες μικρες διαφορες αλλα η ουσια παραμενει μια.

Τα πραγματα απο τη ματια μου:

Εχουμε και λεμε λοιπον .. Ο δικτατορας Κανταφι διοικει τη Λιβυει για περισσοτερα απο 40 χρονια αν δεν κανω λαθος απο το 69(μιας και δν υπαρχουν εκλογες, δυσκολο να φυγει οικειοθελως ο μαγκας)... Φιλος και συμμαχος με σχεδον ολους τους πρωθυπουργους-προεδρους των υπερδυναμεων(και οχι μονο) της Ευρωπης και την αξιαγαπητη μας Η.Π.Α. Οικονομικα νταλαβερια (φυσικο αεριο, πετρελαιο ...)με ολους αυτους και τις καλυτερες
σχεσεις μεχρι τωρα...

Η νεολαια της Λιβυης αντιδρα τωρα και παει για ανατροπη και η φαση παιρνει τεραστιες
διαστασεις(ειτε υποκινουμενη ειτε οχι η προσπαθεια τους ειναι λογικη και αυτο που μας ενδιαφερει περισσοτερο ειναι το αποτελεσμα ..εκει θα επικεντρωθουμε).

Λοιπον οι
εξεγερσεις ξεσπουνε σε ολη τη χωρα και ο "κυριος" Κανταφι αποφασιζει να τα κανει ολα πουτανα για να το βουλωσουν ολοι ακομα και αν χρειαζεται να σφαγιαζει κοσμο (ποσο κοσμο? οσους χρειαστει μεχρι να επανελθει η ταξη...ΤΟΥ..)

Και ενω γινεται της πουτανας οι Μεγαλοι απλα καθονται και παρακολουθουν τρωγοντας ποπ-κορν... Αλλα ποσο ....το θεμα παιρνει τρελες διαστασεις ,το χει μαθει μεχρι κ ο τελευταιος εσκιμωος στην Βορειοδυτικη Αλασκα!!! Οποτε καπου εδω πρεπει να παρεμβουν, τωρα που εμαθαν ολοι τι σκατα γινεται εκει κατω και να το παιξουν και εχθροι του Σκαταφι...εεεε σορρυ του Κανταφι εννοουσα... Παρολα αυτα χρειαζεται κ λιγος χρονος για τις αξιολατρευτες Η.Π.Α να βρουν ποιος θα τον αντικαταστησει..καποιος που μεσα απο τις εξεγερσεις να φανει αγωνιστης επαναστατης παιδι του λαου ..αγαπητος..μπλα μπλα....που ουσιαστικα αν πεσει η κυβερνηση θα ψηφιστει παμψηφει απο το λαο δινοντας την εντυπωση οτι αυτοι τον
διαλεξαν... για αυτο και η υπερβολικη καθυστερηση τους να επεμβουν...

Τωρα αρχιζουν οι επιθεσεις απο Ευρωπη μερια με αφορμη την παραβιαση της καταπαυσης του πυρος που συμφωνηθηκε με τον Κανταφι... βεβαια η διστακτικοτητα παραμανει μεσα στο μυαλο τους αλλα αναγκαζονται λογω των γεγονοτων να επεμβουν( παρολο που αυτο μπορει να σημαινει σημαντικες ενεργειακες-οικονομικες συνεπειες σε καποιες χωρες π.χ. Ιταλια που ειχαν σημαντικα παρε-δωσε σε θεματα φυσικου αεριου και πετρελαιου).


Ο Λιβυος δικτατορας λοιπον δεν εχασε ακομα τον πολεμο αλλα η θεση του ζοριζεται ασχημα καθως η κοινη γνωμη εχει στραφει προφανως εναντιον του..

Με λιγα και απλα λογια, οσον αφορα στις χωρες εκτος Ευρωπης και ΗΠΑ η φαση παει ως εξης..εχουν φανερη η μασκαρεμενη δικτατορια πληρης εκμεταλευσης και καταπιεσης..
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ο λαος ξυπνισει Ή ο εκαστοτε δικτατορας πουλησει μαγκια λογω αυξανομενης δυναμης στους Μεγαλους τοτε θα πρεπει να παρει ΜΠΟΥΛΟ δια της βιας και να αντικατασταθει με εναν "δικο μας" μιλημενο που θα ναι φρονιμος δημοκτρατικοφανης και υπακουος στους μεγαλους....

Υ.Γ. και ενω ολα τα ματια ειναι στραμμενα στη Λιβυη στο Μπαχρέιν γινονται οργια καθως αμαχοι δολοφονουνται εν ψυχρω απο την κυβερνηση με full support απο Σ.Αραβια και Η.Α.Εμιρατα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου