Δεν υπάρχει ανάγκη για ναούς, δεν υπάρχει ανάγκη για περίπλοκες φιλοσοφίες. Ο εγκέφαλος και η καρδιά μου είναι οι ναοί μου, η καλοσύνη είναι η φιλοσοφία μου

Σωκράτης

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΤΟ skeftomaiarauparxo.blogspot.com ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στο skeftomaiarauparxo.blogspot.com. Το μπλογκ αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό να σχολιάζει τα πάντα, να καυτηριάζει την επικαιρότητα μα πάνω από όλα να σπαταλήσουμε λίγο από τον απεριόριστο χρόνο που έχουμε και οι δυο ως αργόσχολα και τεμπέλικα φοιτητόνια! 

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως οι απόψεις μας είναι καθαρά προσωπικές και δεν έχουν σκοπό να θίξουν κανέναν (παρά μόνο αυτούς που θα αναφέρουμε!). Δεν καθοδηγούμαστε από κανέναν παρά μόνο από την προσωπική μας κρίση. Ελπίζουμε το skeftomaiarauparxo.blogspot.com να σας προβληματίσει, να σας ψυχαγωγήσει μα πάνω από όλα να σας εθίσει ώστε να σας έχουμε για καιρό κοντά μα!

 Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως το blog θα ενημερώνεται ανά τακτά διαστήματα μέσα στην εβδομάδα εκτός απροόπτου (αλλεπάλληλα hangover, επίθεση από χάκερ,επαγγελματικά ταξίδια αναψυχής ,αγνή βαρεμάρα κ.α.). Επίσης όποιος επιθυμεί να αναρτήσει κάτι το ενδιαφέρον ή να έρθει σε επαφή με μας δεν έχει παρά να στείλει email στην ηλεκτρονική διεύθυνση skeftomaiarauparxo@hotmail.com.

Καλή αρχή μας ευχόμαστε και περιμένουμε την υποστήριξη και ενεργή συμμετοχή σας στο μπλογκ.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων, (με φιλάκια,ποιος ξέρει τι μπορεί να ακολουθήσει!)

Inkognitos - Katestrammeni Nioti

4 σχόλια:

  1. Γέλα πουλί μου γέλα
    ειν' η ζωή μιά τρέλλα.

    Καλή επιτυχία από μιά καινούργια μπλογκερεντζού :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε πολύ...και εσυ να έχεις καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kali arxi paides alla theloume grigora to 1o post

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kali arxi paidia tha sas parakolouthoume anellipos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή