Δεν υπάρχει ανάγκη για ναούς, δεν υπάρχει ανάγκη για περίπλοκες φιλοσοφίες. Ο εγκέφαλος και η καρδιά μου είναι οι ναοί μου, η καλοσύνη είναι η φιλοσοφία μου

Σωκράτης

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Η οργή της φύσης

Ήταν Παρασκευή 11/3/2011 (νομίζω) , όταν ο σεισμός των 8,9 ρίχτερ και το τσουνάμι που έφτανε μέχρι και 7 μέτρα (!) έπληξαν παραθαλάσσιες πόλεις της Ιαπωνίας και όχι μόνο. Οι εικόνες τραγικές...τόσο μεγάλες οι καταστροφές που θα με κάνουν να πω την κλασική ατάκα "πόσο μικρός μπορεί να είναι ο άνθρωπος μπροστά στην φύση".

 Βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους που μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν τα πάντα να ψάχνουν τις οικογένειες τους και σκέφτεσαι πόσο τυχεροί μπορεί να είμαστε που δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο εδώ. Εκείνη την στιγμή όπως σωστά προέβλεψες έρχεται η εντελώς ηλίθια ρεπόρτερ που μέσα στους χιλιάδες αγνοούμενους και νεκρούς αυτή θα αναζητήσει να βρει κάποιον Έλληνα αυτόπτη μάρτυρα για να περιγράψει το γεγονός και να δώσει πιο τραγικές διαστάσεις στο συμβάν και ακόμα πιο μεγάλη θεαματικότητα στο κανάλι.

Όπως και να 'χει μακάρι να μην θρηνήσουν άλλους νεκρούς, να μην έχουμε μανούρες με την ραδιενέργεια και όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα.

              我々の思いはあなた達と共にあります






Εις το επανιδείν,
 Inkognitos


Τα Ιαπωνικά προφανώς ήταν μια ευγενική χορηγία του google translate,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου