Δεν υπάρχει ανάγκη για ναούς, δεν υπάρχει ανάγκη για περίπλοκες φιλοσοφίες. Ο εγκέφαλος και η καρδιά μου είναι οι ναοί μου, η καλοσύνη είναι η φιλοσοφία μου

Σωκράτης

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Κοίταξε γύρω σου...όλα καλά;

Πιστεύω πως και εσείς αυτές τις μέρες έχετε νιώσει αυτό το κύμα μίσους και οργής προς τους αλλοδαπούς που ζουν στην χώρα μας. Νιώθετε πως κάτι δεν πάει καλά; Κάτι τρελαίνει τους ανθρώπους. Στο ίντερνετ κυρίως ,άνθρωποι με μίσος και φόβο μέσα τους λένε πως τους έκαναν ρατσιστές...άνθρωποι  βγαίνουν στην τηλεόραση και λένε πως θα ενισχύσουν την χρυσή αυγή επειδή τους βοηθάει (σε τι;) και πολλές ακόμα μπούρδες.

Επειδή έχουν αρχίσει οι καστανές ματάρες μου να γίνονται κόκκινες περισσότερο από τις μαλακίες που διαβάζω παρά από τα ξενύχτια, πρέπει κάτι να γίνει επιτέλους. 

- Τι ρε ινκόγκνιτε; Να απαντάμε στα μέιλ που βλέπουμε στα διάφορα μπλογκ;
- Προφανώς και όχι γιατί τότε θα σου απαντήσει κάποιο οχτα-σέγγονο του Σοφοκλή που έχει και θείο τον Μ. Αλέξανδρο και θα σε μειώσει αφάνταστα κράζοντας πρώτα για τα συντακτικά σου λάθη. Στην συνέχεια θα σου στείλει λινκς με διάφορα αποσπάσματα αρχαίων συγγραφέων από τα οποία συμπέρανε ότι οι λαθρομετανάστες πρέπει να διωχθούν από την χώρα μας δια ροπάλου! Πας μη Έλλην βάρβαρος άλλωστε ,έτσι δεν είναι ;

Λοιπόν κάποιοι τελικά έχουν πετύχει τον στόχο τους. Ποιος ασχολείται τώρα με την άθλια οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ή με τα διάφορα σκάνδαλα που αποκαλύπτονται συνεχώς; Μόνο τα άλλα κόμματα!

Δεν νομίζετε πως είναι παράξενο πλέον ότι για κάθε έγκλημα ευθύνεται και ένας λαθρομετανάστης; Λοιπόν πριν βιαστεί κάποιος και πει γιατί δεν μπορεί να είναι έτσι απλά η κατάσταση, εγώ θα πω πως όχι δεν μπορεί! Ακούστε και αυτό, όταν υπάρχει αμφιβολία για το αν ο δράστης είναι αλλοδαπός αυτό ''επιβεβαιώνεται'' από το ότι ήταν μελαχρινός παρόλο που το επώνυμο του είναι Αρχιμήδης Αρχαιολάτρης ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ..........Είστε γελοίοι ρεεεεε!

Συνηθώς αυτά τα Σερλοκχολμικά συμπεράσματα ή μαρτυρίες βγαίνουν από γριές οι οποίες φοβούνται να μπουν στην πολυκατοικία μου στο ασανσέρ με μένα γιατί που ξέρεις μπορεί να έχω μέσα μου αίμα αλλοδαπού ή από αποπροσανατολισμένους ανθρώπους.

Στην τελική όταν γίνεται κάποιο έγκλημα μισείς το άτομο που το διέπραξε και όχι την καταγωγή του. Το αστείο είναι πως μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε και διέλυσε μια οικογένεια όλοι ξεσηκώθηκαν εναντίον του αλλοδαπού "ζυγού"! Αντί να ξεσηκωθούν κατά των δραστών. 

Εις το επανιδείν
Inkognitos


2 σχόλια:

  1. Χμ... lol.
    Ουφ, επιτελους βρισκω μια οαση μη ρατσισμου στην blogοσφαιρα που παρακολουθω και εχει γινει ερημος ρατσισμου ή, για να ειμαι πιο ακριβης, πολυ επιθετικης αντιλαθρομεταναστευτικης στασης.
    Θα περιμενε κανεις στον 21ο αιωνα να μην αντιδρουν οι ανθρωποι σαν "χαζα" εν οψει μιας κρισης, αλλα παλι τα ιδια γινονται. Βλεπει κανεις τον Καρατζαφυρερ να ανεβαινει, τους μεταναστες λαθραιους και μη στο στοχαστρο...
    Nice one, Inkognitos. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς έχεις δίκιο Θεοκτόνε, όλοι πλέον τάσσονται εναντίον του εύκολου στόχου, των μεταναστών γιατί βλέπουν το θέμα επιφανειακά. Δύσκολοι καιροί. Σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή