Δεν υπάρχει ανάγκη για ναούς, δεν υπάρχει ανάγκη για περίπλοκες φιλοσοφίες. Ο εγκέφαλος και η καρδιά μου είναι οι ναοί μου, η καλοσύνη είναι η φιλοσοφία μου

Σωκράτης

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Γαμησέ τα Φάση...

Έλληνα είσαι πολύ MIΚΡΟΣ και ANIKANOΣ άνθρωπος απ’ότι φαίνεται.Είσαι πολύ ανίκανος και δεν μπορείς να καταφέρεις απολύτως τίποτα μόνος σου, μόνο και μόνο επειδή σκέφτεσαι το προσωπικό σου συμφέρον.Ότι και να γίνει προτιμάς την έυκολη λύση της κοινής γνώμης και δεν κάνεις τίποτα ουσιαστικό για να λύσεις το πρόβλημα σου.Γι αυτό και δεν θα προκόψεις ποτέ.Πάνε τώρα και διαδήλωσε εναντίον των μεταναστών που είναι στην πραγματικότητα μόνο η επιφάνεια του προβλήματος.Αλλά δεν θα καταφέρεις ποτέ τίποτα αν συνεχίσεις έτσι!

Στρέφεσαι εναντίον αγανακτησμένων ανθρώπων που ήρθαν από τον πόλεμο για να γλιτώσουν τις ζωές τους μόνο και μόνο γιατί εσύ είσαι βολεμένος και δεν θες να χάσεις τίποτα!Δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο!Είσαι τόσο μικρός που δεν μπορείς να καταλάβεις μόνος σου ποια είναι η κύρια αιτία του πραγματικού προβληματος!Αν δεν στραφείς εναντίον των εξουσιαστών δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα,ίσα ίσα τα πράγματα θα συνεχίσουν να γίνοντα χειρότερα και εσύ θα συνεχίζεις να μαλώνεις με τον συνάνθρωπο σου πιστεύοντας ότι έτσι θα γίνουν όλα καλύτερα! 

Καμία αστυνομίκή δύναμη και κανένας τοίχος στον Έβρο δεν θα λύσει την τραγική κατασταση στην οποία βρισκόμαστε!Αυτά είναι όλα στραρηγηκές της κυβέρνησης οι οποίες υποσυνείδητα σε καθησυχάζουν και σε κάνουν πιο αισιόδοξο για το μέλλον ώστε να αγνοείς την πραγματικότητα και αυτοί να συνεχίζουν να πλουτίζουν εις βάρος σου! Σταμλατα επιτέλους να βρίζεις τους αριστερούς κάθε φορά που κάποιος μετανάστης κάνει καποιο έγκλημα και να τους λες αν θέλουν να τους πάρουν στα σπίτια τους.Πιστεύω κανένας αριστερός δεν είναι υπέρ κανενός εγκληματία ανεξαρτήτως καταγωγης.

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ!!! Αν το κάνεις αυτό πίστεψε με θα καταφέρεις αυτά που τώρα σου φαντάζουν αδύνατα.Έχε πίστη στον εαυτό σου και στον συνάνθρωπο και μπορείς έτσι να καταφέρεις πολλά!Η κατάσταση πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο.Το σύστημα χρειάζεται κατά κάποιον τρόπο Επανεκκίνηση για να λειτουργήσει ξανα σωστά.Σκέψου αν κατέβουν σε μια πορεία ένα εκκατομύριο πολίτες θα γίνει πραγματική επανάσταση.Θα ανατραπούν όλα!Ξέρω είναι μεγάλο και δύσκολο βήμα αλλά εσύ έτσι όπως πας δεν θα το ξεκινήσεις ποτε!

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΟΡΓΗ! Κάντους να νιώσουν τον φόβο και την αγωνία που νιώθεις και εσύ τόσα χρόνια και τότε όλα θα αλλάξουν!

ΥΓ: FUCK THE SYSTEM!

Katestrammeni Nioti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου